Uploaded image for project: 'Spring Roo'
  1. Spring Roo
  2. ROO-392

perform command not working on Win 7

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.0.0.RC3
    • Fix Version/s: 1.0.0.RC4
    • Component/s: BUILD
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Using Win 7, Roo 1.0.0.RC3, and Maven 2.2.1

      Description

      I was following the Roo documentation, specifically section 1.4, and when running the 3 perform commands I get no output. I was assuming the "perform tests" command would generate something similiar to the output I get when running tests from Maven.

      Here is the output:
      roo> version
      ____ ____ ____
      / __ \/ __ \/ __ \
      / /_/ / / / / / / /
      / , _/ // / /_/ /
      // ||___/___/ 1.0.0.RC3 [rev 401]

      roo> per

      perform assembly perform clean perform command perform eclipse
      perform package perform tests persistence setup
      roo> perform tests
      roo> perform package
      roo> perform eclipse
      roo>

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                balex Ben Alex
                Reporter:
                eweibust Erik Weibust
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: