Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Complete
    • Affects Version/s: 1.1.0.M1
    • Fix Version/s: 1.1.0.M2
    • Component/s: @ ROO SHELL
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 7, 32bit // Java jdk 1.6.0_18 // maven 2.2.1

      Description

      Looks a bit like ROO-392, but for the current downloadable version.

      I did more or less what the introduction told me to.
      When I execute perform tests I get:

          ____  ____  ____  
         / __ \/ __ \/ __ \ 
        / /_/ / / / / / / / 
       / _, _/ /_/ / /_/ /  
      /_/ |_|\____/\____/    1.1.0.M1 [rev 3a0b8a3]
      
      
      Welcome to Spring Roo. For assistance press CTRL+SPACE or type "hint" then hit ENTER.
      roo> 
      roo> 
      perform tests
      roo> 
      

      Maybe this is an issue with my setup, here is what I did:
      Download STS
      Start STS
      Go through tutorial
      perform tests ==> mvn.bat not found.
      Downloaded maven, add maven to PATH
      perform tests
      Restart STS
      perform tests

      No luck..

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                cdupuis Christian Dupuis
                Reporter:
                pwa Philipp Walther
              • Votes:
                2 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: