[ROO-392] perform command not working on Win 7 Created: 17/Nov/09  Updated: 14/Dec/11  Resolved: 19/Nov/09

Status: Closed
Project: Spring Roo
Component/s: BUILD
Affects Version/s: 1.0.0.RC3
Fix Version/s: 1.0.0.RC4

Type: Bug Priority: Minor
Reporter: Erik Weibust Assignee: Ben Alex
Resolution: Duplicate Votes: 0
Labels: None
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified
Environment:

Using Win 7, Roo 1.0.0.RC3, and Maven 2.2.1


Issue Links:
Duplicate
duplicates ROO-363 Perform commands do not work in RC3 Closed

 Description   

I was following the Roo documentation, specifically section 1.4, and when running the 3 perform commands I get no output. I was assuming the "perform tests" command would generate something similiar to the output I get when running tests from Maven.

Here is the output:
roo> version
____ ____ ____
/ __ \/ __ \/ __ \
/ /_/ / / / / / / /
/ , _/ // / /_/ /
// ||___/___/ 1.0.0.RC3 [rev 401]

roo> per

perform assembly perform clean perform command perform eclipse
perform package perform tests persistence setup
roo> perform tests
roo> perform package
roo> perform eclipse
roo>



 Comments   
Comment by Ben Alex [ 17/Nov/09 ]

Are you using the Windows color extensions as per ROO-350, or just a vanilla Roo install?

Comment by Erik Weibust [ 17/Nov/09 ]

Good old vanilla Roo.

Comment by Ben Alex [ 17/Nov/09 ]

I believe this is a duplicate of ROO-363, which has since been fixed. Would you mind trying to build Roo from SVN to verify? Or this fix will be in Roo 1.0.0.RC4.

Comment by Erik Weibust [ 17/Nov/09 ]

ROO-363 looks very same. Sorry, I should have searched Jira first before opening bug. I will build Roo from SVN, but need to wait until tomorrow night. I am doing some last minute prep for a Spring Roo presentation for my local Spring Users Group.

Comment by Haneef Kassam [ 14/Dec/11 ]

I'm still experiencing this bug in the roo that was included in sts 2.8.1.RELEASE (roo 1.1.5.RELEASE, maven 3.0.3, win 7). I'm running the roo commands through eclipse roo shell.

Comment by Haneef Kassam [ 14/Dec/11 ]

never mind. somehow it fixed itself

Comment by Haneef Kassam [ 14/Dec/11 ]

my mistake, it is still occurring. none of the perform commands are working.
PS> my apologies for spamming the comments of this bug

Comment by Alan Stewart [ 14/Dec/11 ]

Works for me in master

Generated at Thu Mar 21 16:16:21 UTC 2019 using JIRA 7.9.2#79002-sha1:3bb15b68ecd99a30eb364c4c1a393359bcad6278.